top of page

Betingelser
 

BETALING

Alle priser er inklusive moms. Du kan betale med MobilePay (41692406) eller med en kontooverførsel.

FORSENDLSE

Når du har betalt, redigerer jeg dine billeder færdige. Derefter får du en e-mail, hvorfra du kan downloade billederne. Fra du modtager billederne, har du en måned til at downloade dem.

Leveringstid og pris varierer efter, hvilke produkter, du har bestilt. Den typiske leveringstid er to uger. Har du bestilt fysiske produkter, bliver de leveret til din adresse eller en nærliggende pakkeshop.

OPHAVSRET & BRUGSRET

Som fotograf har jeg efter gældende dansk lov fuld ophavs- og brugsret til billederne. Derfor kan jeg også anvende billederne på min hjemmeside eller til markedsføring online, for eksempel på sociale medier, så jeg kan vise eksempler på mit arbejde. Ønsker du, at billederne ikke bliver bragt andetsteds, må du gerne informere mig. Jeg respekterer det selvfølgelig, hvis du ønsker, at billederne udelukkende er til din private brug.

 

Når du efter et fotoshoot, køber billederne, får du også brugsret til dem. Vælger du imidlertid at dele billederne online, for eksempel på sociale medier, skal du vise fotografens navn eller logo eller lade det fremgå af den medfølgende tekst.

 

OBS!

Du må gerne være opmærksom på, at det IKKE er tilladt at kopiere billeder fra gallerierne, før du har gennemført dit køb. Samtlige billeder i gallerierne er beskyttede af gældende dansk lov om ophavsret, og de må ikke bruges, før jeg har modtaget din betaling.

Persondatapolitik
Jeg har brug for følgende oplysninger, når du handler hos mig: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Jeg samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.


Jeg videregiver derfor personoplysningerne til nærmeste samarbejspartnere, her under: underleverandøre, softwareleveradøre, økonomisystem samt fragtfirmaer.


Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

Personoplysningerne registreres hos Photography by Emilie Haut og opbevares i fem år.

BETINGELSER

Når du booker et fotoshoot, accepterer du samtidig mine købsbetingelser.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig.

bottom of page